1. Prager Berckhoff - Administratiekantoor Amsterdam
  2. Salarisadministratie

Salarisadministratie

Wij beschikken over de juiste middelen om voor u en uw werknemers de gehele salarisadministratie te verzorgen. Salarisadministratie is efficiënt, flexibel, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. U kunt een zeer persoonlijke benadering verwachten waarmee een langdurige samenwerking wordt beoogd. Alles wordt exact op uw wensen afgestemd binnen de huidige wet- en regelgeving.

De volgende dienstverlening kunt u verwachten:
● Een vast aanspreekpunt
● De maandelijkse, wekelijkse of vier wekelijkse verloningen
● Het opmaken en versturen van salarisstroken
● De eventuele urenverwerking
● De aangiftes loonbelasting
● Het opmaken en versturen van jaaropgaven
● Opgave pensioenfondsen
● Volgen van de CAO’s
● Verwerken van mutaties
● Eventuele correcties
● Het opmaken van de loonjournaalposten

Wij hanteren een tarief van € 12,50 per loonstrook en jaaropgave. Alle bovenstaande werkzaamheden en diensten zijn in ons tarief opgenomen. Wij rekenen geen entreekosten. Ook rekenen wij geen extra kosten voor een pro-formaberekening, een correctie en de periodieke aangiften loonheffingen.
Indien gewenst kunnen wij ook andere verantwoordelijkheden van u overnemen zoals het verzorgen van ziekte- en herstelmeldingen bij uw verzuimverzekeraar/arbodienst en het verstrekken van arbeidscontracten. Wij leveren graag maatwerk zodat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijfsvoering.

Kwaliteit tegen scherpe tarieven
Het gaat om de kwaliteit van onze dienstverlening, tegen meer scherpe tarieven. U kunt hier direct uw prijsopgave berekenen voor onze diensten.
Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraken maken, neem direct contact met ons op via tel: +31 (0) 20 615 0102